top of page

OM DANIELLE BRANDT DESIGN

Danielle Brandt Design er nu på sit 11. år. I årene har jeg arbejdet på mange spændende opgaver, sammen med kunder og samarbejdspartnere.

Danielle Brandt Design tilbyder sparring og ideudvikling i form af visuel kommunikation. Det vil sige at jeg løser stort set alle tænkelige grafiske projekter. Det være sig et logo eller en hel grafisk identitet. En brochure eller en hel kampagne. Undervisnings materiale eller et nyt look til jeres magasin! Infografik til årsrapporten eller illustrationer til en børnebog. Et annonce banner, en gif animation eller producerer stop motion til de sociale medier. Mulighederne er mange. 

Alle projekter løses ud fra jeres behov og ikke min personlige smag. I skal altid kunne kende jer selv i arbejdet og være stolte og tilfredse af slut resultatet. De bedste løsninger kommer altid fra et godt samarbejde.

 

Al grafik kan leveres til tryk og div digitale platforme - såvel som de sociale medier.
Og på tværs af samtlige medier og platforme.

Jeg har min erfaring i den grafiske branche i både ind -og udland. Fra trykkeri, tegnestue, bladhus og reklamebureau.

 

Med erfaring kommer overblik og jeg er vandt til at køre større projekter fra start til slut. Du får sparring hele vejen.

Jeg arbejder med en bred vifte af kunder. Kundeprofilen spænder fra større NGOer og organisationer til den 'nye selvstændige'. Alle er velkomne og der er altid plads til nye spændende projekter.

​Venlige Hilsner

Danielle Brandt
 

DanieelleBrandtDesign_11Years.jpg
bottom of page