top of page

SAMARBEJDSPARTNERE

Psykiatrifonden - Kirkens Korshær - Miljøstyrelsen - Sclerose Foreningen - WWF - Blue-Line - Tandlæger Uden Grænser - UNICEF - Center for Offentlig Innovation (COI) - HK - Dansk Handicap Forbund - EDTA - Center for Interventionsforskning - OASIS -behandling og rådgivning for flytninge - Red Orangutangen - Greenpeace - ASE - Integrationsministeriet - Serve Global Wildlife - Hjerteforeningen - LOBPA - Institut for lykkeforskning - Statens Institut for Folkesundhed - MagiCare - Københavns Drengekor - Wilhelm Hansens Musikforlag blandt flere...

SAMARBEJDSPARTNERE SIGER...

Charlotte A. Christensen

Sektionsleder/Head of Private Donors, Marketing & Fundraising at Røde Kors

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Danielle ad flere omgange. Danielle er en virkelig dygtig grafiker, som har evnen til at omdanne ønsker og ideer til konkrete og flotte grafiske løsninger. Hun er utrolig behagelig at arbejde sammen med og med sin kreativitet, skarpe visuelle sans og øje for detaljerne formår hun at videreudvikle og se muligheder i de ideer, man kommer med, som resulterer i de bedste løsninger. Hun er dedikeret og ansvarsfuld og leverer altid til tiden, selv med korte deadlines. Mine varmeste anbefalinger!

Mads Morild Kulmbak

Specialist at WWF Verdensnaturfonden /WWF Denmark

Jeg har haft fornøjelsen af, at have brugt Danielle til nogle grafiske opgaver. Danielle har klaret de opgaver jeg har bestilt til perfektion. Hun har altid udvist stor forståelse for den ønskede grafiske linje, deadline og budget. Jeg kan således på det varmeste anbefale Danielle som din næste freelance grafiker.

Det kommer du ikke til at fortryde.
Venligst Mads Kulmbak Hansen

Birthe Wielandt Houe

Projektchef for Mind My Mind
hos Psykiatrifonden

Jeg har som Projektchef i Psykiatrifonden arbejdet sammen med Danielle gennem flere år om bl. a. udvikling af logo til Mind My Mind, udarbejdelse af vores manual til psykologer og andre materialer til projektet (pjecer, kort, klistermærker, poster etc.). Danielle har formået at give et stærkt kreativt input til vores projekt og har skabt grundlaget for et stærkt logo og gode og brugervenlige materialer. Vores samarbejde har altid været præget af god og konstruktiv dialog samt hurtige og kvalitetsmæssige gode leverancer fra Danielle.

Loui Törnqvist

Iværksætter /MagiCare

Jeg kan varmt anbefale Danielle som grafiker på både de små hverdagsopgaver samt de større og mere krævende opgaver. Hun har sans for originalitet kombineret med en praktik i forhold til at finde løsninger. Der er altid hurtig responstid, samtidig med at hun tænker nyt og kommer med gode idéer og innovative forslag til produktudvikling, hvilket jeg ikke nødvendigvis havde forestillet mig at møde hos min grafiker. Og så skader det jo ikke, at hun har hjertet på det rette sted i forhold til økologi og bæredygtighed, som betyder meget for Olivias Tryllesalve.

Fortryllende hilsner

Loui Törnqvist

bottom of page